Qlik® webbseminarium: Från Big Data till viktiga insikter med Qlik och Cloudera | Registration
Qlik Insights Webinar Series
Vi håller en plats till dig.

Från Big Data till viktiga insikter med Qlik® och Cloudera

Försöker du förstå trenderna i din bransch? Goda eller dåliga resultat av marknadsföringen? En flaskhals i distributionskedjan? Eller en plötslig ökning av kostnaderna? Att hantera massiva mängder data är en riktig utmaning.

Ta utbrottet av Zika-viruset som exempel. Forskare fick finkamma gigantiska datamängder för att förstå var det började och varför det spreds – och de lyckades tack vare samarbetet mellan Qlik® och Cloudera.

Registrera dig till webbseminariet om hur du går från Big Data till viktiga insikter med Qlik och Cloudera så får du:

  • se hur företag kan använda Qlik och Cloudera för att snabbt kombinera Big Data med ”små” data från alla möjliga källor och sedan utforska dem intuitivt i interaktiva dashboards
  • se hur lösningar från Qlik och Cloudera användes för att förstå orsaken till Zika-virusutbrottet
  • titta på en demonstration av hur lösningar från Qlik och Cloudera fungerar tillsammans för att hitta lösningar på dina största affärsutmaningar.
Det kan vara lättare än du tror att hitta orsaken till dina tuffaste utmaningar. 

Om Qlik

Qlik® är ledande inom visuell dataanalys. Företagets produkter tillgodoser kundernas växande behov inom allt från rapportering och visuell analys med självbetjäning till vägledd, inbäddad och anpassad analys. Närmare 38 000 kunder använder sig av lösningar från Qlik för att tolka data från olika källor och utforska dolda datarelationer som leder till insikter och bättre beslut. Qlik har huvudkontor i Radnor, Pennsylvania, USA och kontor över hela världen, med fler än 1 700 partner i fler än 100 länder.Från Big Data till viktiga insikter med Qlik® och Cloudera
  •