Yhdistämme datan, ihmiset ja ideat. 
Qlik® Visualize YOUR World Tour Helsinki

Visualize YOUR World on 30 kaupunkia kattava, kansainvälinen tapahtumasarja, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asiakkaillemme ja prospekteillemme kuulla Qlikin erilaisesta lähestymistavasta analytiikkaan. Juhlistamme tapahtumassa myös Suomen Qlikin 10-vuotista taivalta. 

Osallistumalla Helsingissä järjestettävään tapahtumaan kuulet Qlikin puheenvuorojen lisäksi vuoden luovimmaksi suomalaiseksi valitun Perttu Pölösen puheenvuoron muutoksesta sekä asiakkaidemme tavoista hyödyntää analytiikkaa johtamisessa ja liiketoiminnan vauhdittajana. Puhujina mm. Keskon Chief Digital Officer Anni Ronkainen, Kiinteistömaailman varatoimitusjohtaja Marina Salenius, Alkon talouspäällikkö Panu Lavonen, Procountorin CTO Lauri Lehtonen ja HopLopin CFO Mikko Laine. Kerromme lisäksi, mikä tekee Qlikin teknologiasta ainutlaatuisen, viimeisimmät tuoteuutiset ja tulevat toiminnallisuudet. 

Aiempina vuosina tilaisuuteemme osallistuneet ovat antaneet kiitosta erinomaisista puheenvuoroista, mahdollisuudesta verkostoitua niin kollegoiden kuin kumppaneidemme kanssa sekä välittömästä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. 

Tutustu ohjelmaan, ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä oikealla oleva lomake. 

Tapahtumamme on maksuton, ja suuren suosionsa vuoksi se on kohdistettu Qlikin asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille sekä tapahtuman kumppaneille.

Yhdistämme datan, ihmiset ja ideat. Tervetuloa!Ilmoittaudu mukaan:
torstai 26.10.2017
klo 08:00 - 20:00
Tapahtumakeskus Telakka, Henry Fordin katu 6, Helsinki