Zorg dat u helemaal bij bent
Reserveer uw plaats en verander uw analytics

Hoe zorgt u ervoor dat u niet zomaar beslissingen, maar datagestuurde beslissingen neemt? Met het juiste analyticsplatform ontdekt u snel verborgen inzichten.

De Qlik Sense Tour 2018 biedt uitkomst.
Kom ook en u komt te weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van visuele analytics en waarom snelheid zo belangrijk is als het gaat om bruikbare inzichten.

Neem deel aan de Qlik Sense Tour 2018 en u:

  • spreekt met Qlik-experts: zo ontdekt u hoe u uw data-inzichten optimaliseert
  • hoort van Qlik-klanten die al gebruik maken van Qliks krachtige data-analyticsplatform over de concrete resultaten die ze hebben geboekt
  • leert waarom het Associative Difference™ van Qlik verbanden vindt die andere platforms over het hoofd zien

Wilt u meer weten over het evenement, bijvoorbeeld hoe het uw organisatie naar een hoger niveau kan tillen, blader dan hier het programma door: Programma van het evenement >>

Zorg dat u erbij bent en reserveer direct uw plaats. Registreer nu >>
     

Pink Elephant levert praktische business intelligence oplossingen vanuit een heldere visie: data-gedreven organisaties behouden hun voorsprong! Onze kracht is het vinden en houden van een juiste focus, gericht op de voor uw organisatie relevante zaken. U en uw medewerkers worden in staat gesteld snel analyses uit te voeren, die de basis vormen voor betere beslissingen.