Reserveer vandaag nog uw plaats
Word een besluitvormer die zich door data laat sturen

Hoe komt u snel tot overtuigende inzichten die nodig zijn om slimme zakelijke beslissingen te nemen? Ontdek hoe u kunt beginnen om datagestuurde beslissingen te nemen - geef u vandaag nog op voor de Qlik Sense Tour 2018.

De Qlik Sense Tour 2018 biedt een uitvoerige verkenning van Qlik Sense, een krachtig analyticsplatform dat u helpt de data van uw organisatie optimaal te benutten

Wat u opsteekt van de Qlik Sense Tour 2018

  • Hoe de krachtige maar intuïtieve functies van Qlik Sense u snel aan werkelijke inzichten helpen
  • U hoort van Qlik-klanten hoe zij al reële resultaten hebben geboekt
  • Hoe de unieke associatieve engine van Qlik verbanden legt tussen uw data. Verbanden die andere producten over het hoofd zien

Kom snel in actie!

Vul het formulier in om uw plaats te reserveren.

Datum: 14 juni 2018

Adres: Rat Verlegh Stadion (NAC Breda), Stadionstraat 23, 4815 NC, Breda

Parkeren: U kunt gebruikmaken van de parkeerplaatsen gevestigd op het voorplein (P1, Stadionstraat).  

Openbaar vervoer:

Trein
Indien u met de trein reist, dient u uit te stappen op station Breda Centraal Station. Aan de achterzijde van het station vindt u de opstapplaats voor de stadsbussen. U neemt hier lijn 2 richting Haagse Beemden. Na ongeveer 10 minuten bent u bij de bushalte recht voor het Rat Verlegh Stadion.

Bus
Als u met de bus vanuit de Bredase wijken of vanuit de regio naar het stadion reist, kunt u vanuit de Haagse Beemden met lijn 2 rechtstreeks naar het stadion. Anders moet u overstappen bij station Breda Centraal of de centrale binnenstadshaltes Karnemelkstraat of Vlaszak. Hier neemt u lijn 2 richting Haagse Beemden.

     

Pink Elephant levert praktische business intelligence oplossingen vanuit een heldere visie: data-gedreven organisaties behouden hun voorsprong! Onze kracht is het vinden en houden van een juiste focus, gericht op de voor uw organisatie relevante zaken. U en uw medewerkers worden in staat gesteld snel analyses uit te voeren, die de basis vormen voor betere beslissingen.

Registration Closed