Analytics in de Flex Branche
Analytics in de Flex Branche

Met de komst van het internet is veel veranderd, zo ook voor de Flex branche. Prijzen voor ingeleend personeel zijn makkelijk online in te zien en het plaatsen van vacatures wordt ook steeds makkelijker voor bedrijven. Dit leidt ertoe dat opdrachtgevers zo dicht mogelijk bij de kostprijs willen zitten wanneer het gaat om de prijs voor het inlenen van personeel. Zo wordt er steeds meer over de brutomarge onderhandeld. Dit drukt vervolgens enorm op de tarieven die gevraagd kunnen worden. Het gevolg is dat Flex organisaties zich gaan specialiseren om ook op andere manieren toegevoegde waarde te kunnen bieden (ten opzichte van de concurrentie). Maar hoe meet je de successen van deze specialisaties? En ontvang je wel echt de intern afgesproken brutomarge voor deze sectoren?

In het webinar ‘Bruto marge in de Flex Branche’ zullen deze trends uitgebreid besproken worden en wordt er ingegaan op hoe u kan zorgen dat u het juiste inzicht kan krijgen om het gehele verhaal achter u data te zien en daarmee de beste beslissingen kan maken voor uw bedrijf.

Het ‘Bruto marge in de Flex Branche’ webinar vind plaats op 16 februari van 11:00 – 11:30. Schrijf u in door middel van het formulier aan de rechterkant.

We kijken er naar uit om u te zien op 16 februari.

Met vriendelijke groet,

Saskia Koelher
Account Manager E-mergo, met 14 jaar ervaring in de Flex Branche

Clyde Simson
Territory Account Manager Flex Branche