Welkom bij Qliks virtuele talkshow 2017

 
Verrijk uw wereld met gloednieuwe inzichten in uw data. Met Qlik kunt u zich nu losmaken van de beperkingen van traditionele BI en profiteren van talrijke nieuwe, datagestuurde kansen.
 
Klinkt dat interessant? Doe dan mee aan de virtuele talkshow van Qlik en ontdek de mogelijkheden. Dit unieke 1 uur durende evenement biedt u alle hoogtepunten van de Visualize YOUR World Data Analytics Tour 2017. De sessie wordt gepresenteerd door Robert Fleming, Qliks VP of International Marketing, en telt een keur aan vooraanstaande gasten.
 
 
Waarom meedoen?
  • Hoor het allerlaatste nieuws over Qliks toonaangevende innovaties op het gebied van analytics.
  • Verwerf nieuwe inzichten op het gebied van Big Data for Big Insights.
  • Verken nieuwe ideeën en hoor over best practices en echte casestudies van de experts.

En onze gasten zullen u verder vertellen over hoe Qliks analytics-cloudplatform ongelooflijke waarde creëert, en hoe Qlik voortbouwt op zijn unieke Associative Difference™ om een nieuwe golf van analytics op gang te brengen waarmee u het kennisniveau in al uw data, mensen en ideeën vergroot.

Schrijf hier in

Uw analyses, uw kans op inzicht

Maak kennis met de gastheer en de gasten:Robert Fleming
Vice-President of International Marketing and Global Campaigns bij Qlik
Bio »


Anthony Deighton
Chief Technology Officer en Senior Vice President, Products, Qlik
Bio »


Helena Schwenk
Big Data and Analytics Research Manager, IDC
Bio »


Mike Prorock
Chief Technical Officer en oprichter, mesur.io
Bio »


Eduardo Di Monte
CEO van OYLO Trust Engineering, en Cybersecurity adviseur voor nutsbedrijven
Bio »


Geertjan Woltjes
Chief Operating Officer, Quooker
Bio »


Stephen Line
Regional Vice-President, North EMEA
Bio »

NODIG UW COLLEGA'S UIT

Vergeet niet uw vrienden en collega's te vertellen over de virtuele talkshow van Visualize Your World 2017. Doorsturen naar een collega »

Over Qlik en Qliks virtuele talkshow


Qlik® is het toonaangevende platform op het gebied van visuele analytics en een pionier op het gebied van gebruikersgestuurde Business Intelligence. De productportfolio van op de cloud gebaseerde en on-premise oplossingen past bij de groeiende behoeften van klanten, variërend van rapportage en selfservice visuele analytics tot guided, embedded en aangepaste analytics, waar de data zich ook bevinden. Klanten die Qlik Sense®, QlikView® en Qlik® Cloud gebruiken, putten betekenis uit tal van bronnen door de verborgen verbanden tussen data te verkennen en aldus inzichten op te doen die tot goede ideeën leiden.

Qliks virtuele talkshow is een uniek online evenement waarin alle toonaangevende specialisten op het gebied van analytics de beste manieren bespreken om bruikbare inzichten - groot en klein - uit data te halen. Voortbouwend op onze uiterst populaire Visualize YOUR World Tour, verwerkt de virtuele talkshow van Qlik alle essentiële thema’s tot een fascinerende live online paneldiscussie. U ontdekt hoe Qliks analytics-cloudplatform ongelooflijke waarde creëert, en hoe Qlik voortbouwt op zijn unieke Associative Difference™ om een nieuwe golf van analytics op gang te brengen waarmee u het kennisniveau in al uw data, mensen en ideeën vergroot.


Deel via Social Media