Brilliáns előadók
Üdvözöljük az adatok megszólalása korának hajnalán
Előadók Bio

Burián Valéria
Vezető tanácsadó QSS Partner Kft

Burián Valéria a QSS Partner Kft vezető tanácsadója több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik számos BI eszköz vonatkozásában, mint az SAP BW, a HANA és természetesen a Qlik Analytics Platform.

Paweł Manowiecki
Solution Architect, Qlik

Három éve dolgozik a Qlik-nél Solution Architect munkakörban. Főképp a kiskereskedelmi szektorba tartozó ügyfelekkel tart kapcsolatot. Korábban 10 éven át a Metro Csoportnál dolgozott különböző, kiskereskedőkkel foglalkozó munkakörökben. Az ERP, DWH, BI és Loyalty rendszerek fejlesztéséért és telepítéséért ő volt felelős. Az IoT (Internet-of-Things: okos tárgyak egymással való kommunikációja az interneten) és az adatvizualizáció világának szakértője. A QlikWAW meetup-ok szervezője.

Stewart Oldroyd
Territory Sales Manager Qlik

 

Bakos Tamás
Ügyvezető QSS Partner Kft

Több, mint két évtizedet töltött nagyvállalti informatikai környezetben vezető beosztásokban. Közel egy évtizede alapította meg saját informatikai vállalkozását, melyben üzletviteli tanácsadással, üzleti intelligencia rendszerek tervezésével, bevezetésével és gondozásával foglalkozik. A Qlik Solution Provider és Authorized Training Partner minősítésével rendelkezik ő is és több munkatársa is.