Välkommen till Qliks virtuella talkshow 2017

BI handlar inte enbart om visualiseringar.

 
Du skall framför allt kunna se helheten i dina data, upptäcka det du först inte såg och få svar på frågor du inte visste att du hade. Qlik låter dig dessutom slippa begränsningar som andra BI-verktyg har och låter dig snabbt komma igång med att göra data till information - som du kan agera på.

Låter det intressant? Delta i Qliks vitruella Talkshow, som nu finns tillgänglig on-demand. Du får under en timme höjdpunkterna från den Visualize YOUR World-turne vi just genomfört på 30 orter runt om i världen. Robert Fleming, Qliks VP of International Marketing, leder diskussionen med en rad olika framstående gäster tex Helena Schwenk från IDC.
 
Varför delta?
  • Hör det allra senaste om Qliks marknadsledande innovationer inom dataanalys.
  • Nå nya, viktiga insikter kring Big Data.
  • Utforska nya idéer och hör om bästa metoderna och verkliga kundberättelser från experterna.

Och våra gäster förklarar också hur Qliks molnförberedda plattform för dataanalys genererar ett otroligt värde, och hur Qlik utökar sin unika teknik Associative Difference™ för att driva på en ny typ av dataanalys som hjälper dig att förstärka dina insikter baserat på alla dina data, människor och idéer.Sign Up Below

YOUR analytics, YOUR chance to learn

Presentation av värden och våra gäster:Robert Fleming
Vice-President, International Marketing, Qlik
Bio »


Anthony Deighton
Chief Technology Officer and Senior Vice President, Products, Qlik
Bio »


Helena Schwenk
Big Data and Analytics Research Manager, IDC
Bio »


Mike Prorock
Chief Technology Officer and Founder, mesur.io
Bio »


Eduardo Di Monte
CEO på OYLO Trust Engineering, och Cybersecurity Advisor för den allmännyttiga sektorn
Bio »


Geertjan Woltjes
Chief Operating Officer, Quooker
Bio »


Stephen Line
Regional Vice-President, North EMEA
Bio »

INVITE A COLLEAGUE

Berätta gärna för dina vänner och kolleger om den virtuella talkshowen om Visualize Your World 2017. Vidarebefordra till en kollega »

Om Qlik och Qliks virtuella talkshow


Qlik® är den ledande plattformen för visuell dataanalys och pionjär inom användardriven Business Intelligence. Företagets molnbaserade och lokala lösningar tillgodoser kundernas växande behov inom allt från rapportering och visuell dataanalys med self-service till vägledd, inbyggd och anpassad dataanalys oavsett var data lagras. Kunder använder Qlik Sense®, QlikView® och Qlik® Cloud för att tolka information från flera källor och utforska dolda datarelationer som leder till insikter och bättre beslut.

Qliks virtuella talkshow är ett unikt onlineevent där branschledande analytiker träffas för att diskutera de bästa sätten att få konkreta insikter från data, oavsett volym. Efter vår enormt populära Visualize YOUR World-turné presenterar vi nu höjdpunkterna i en spännande paneldiskussion som äger rum online i realtid. Du får höra hur Qliks molnförberedda plattform för dataanalys genererar ett otroligt värde, och hur Qlik utökar sin unika teknik Associative Difference™ för att driva på en ny typ av dataanalys som hjälper dig att förstärka dina insikter baserat på alla dina data, människor och idéer.


Share on Social Media